Oppskrift
Peanøttsaus
3 cm ingefær, frisk
1 fedd hvitløk
1 ts chili, rød
140 gr peanøttsmør
4 ss vann
3 ss hoisinsaus
3 ss limesaft
2 ss soyasaus
1 ss sukker
1 ts sesamolje
2 ss peanøtter
300 g reker, uten skall
0,5 stk agurk
1 stk mango
1 stk paprika, rød
1 stk gulrot I stk avokado
1 bunt koriander, frisk
1 pk rispapir
Skrell agurk, fjern kjernene og skjær i strimler.
Skjær mango, paprika, gulrot og avokado i tynne strimler.
Skyll koriander og legg på tørkepapir for å tørke.
Legg et ark rispapir i vann i ca. 10 sekunder og la det renne litt av seg.
Ha i reker, grønnsaker og koriander, brett inn sidene og rull den stramt sammen.
Gjenta til det er tomt for ingredienser.
Peanøttsaus
Riv ingefær, og finhakk hvitløk og chili.
Rør sammen ingrediensene til sausen, bortsett fra de hele peanøttene.
Grovhakk peanøttene og spre over peanøttsausen ved servering.