Oppskrift
400g Skalldyrmix i lake
400g tagliatelle
1 stk. chili, rød
2 ss koriander, frisk
200g vårløk
200g selleri
0,5 stk. ananas
Saus
1 ss rapsolje
1 ss curry paste, rød
1 ss peanøttsmør
1 ss sukker, brunt
2 dl kokosmelk
1 stk lime
Varm rapsolje i en kasserolle og pisk inn curry paste.
Tilsett peanøttsmør, brunsukker, kokosmelk og saften fra lime og bland godt.
Hell sausen over i kasserollen med chili, koriander, vårløk, stangselleri og ananas, og la blandingen koke på svak varme.
Tilsett pasta og skalldyrmix uten laken, og vend alt forsiktig sammen.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Finhakk chili og koriander, og skjær vårløk, stangselleri og ananas i biter.
Ha chili, koriander, vårløk, stangselleri og ananas i en kasserolle og varm opp på middels varme.