Oppskrift

4 stk seiporsjoner

1 stk sellerirot

1 stk sitron

0,5 dl helmelk

3 ss kremost naturell

200 gr syltet stangselleri

Chips

0,3 dl steinsoppsoya (fungi)

4 stk finhakkede sjalottløker

3 stk hvitløk

1,5 pk usaltet smør

200 gram skogsopp (røyksopp, kantarell, piggsopp)

Fremgangsmå​te:

- Kok soyasuasen og sjalottløken til løken er myk.

- Grovhakk hvitløk og kok dette med 200 gram smør til hvitløken begynner å bli gylden. Sil av smøret og tilsett soya med løk.

- Rens og kutt selleriroten og kok den mør i melk. Sil av melken og kjør den i foodprosessor med kremost. Smak til med salt og sitronsaft.

- Stek skogsoppen i smør og krydre med salt og pepper.

- Stek fisken i smør til den er gylden og sprø. Krydre med salt og pepper. Øs over det varme smøret til den er klar.

Anrett det hele. Dekorer med sprø potetchips og dill.

Ja takk!
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Brødrene Remø. All rights reserved.