Oppskrift

Har du hørt om steambuns? Dette er asiatisk streetfood på sitt beste!

Bakt seiloins med hoisinsaus.  

- Salt fisken før baking, helst 2 timer før.

- Topp med hoisinsaus og bak i ovenen på 160 grader i 10min.

Syltede grønnsaker

- I del eddik, 2 deler sukker, 3 deler vann. Kok opp laken, og legg over grønnsakene til sylting i glasset.

- Løk skjæres i tynne skiver, gulrot skjæres med fordel på mandolin.

Klar til bruk etter 24 timer.

Oppbygging

- Steambuns tilberedes etter beskrivelse i oppskrift eller på pakken.

- Bygg opp fra bunnen med chilimajones, babyleafs, syltede grønnsaker(gulrotremser og rødløk).

-Toppes med bakt hoisin-sei.

Ja takk!
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Brødrene Remø. All rights reserved.