Oppskrifter

Kategorier

Oppskrifter  » Steambuns med hvitfisk

Steambuns med hvitfisk

img

Har du hørt om steambuns? Dette er asiatisk streetfood på sitt beste!

Bakt seiloins med hoisinsaus.  

- Salt fisken før baking, helst 2 timer før.

- Topp med hoisinsaus og bak i ovenen på 160 grader i 10min. 

Syltede grønnsaker 

- I del eddik, 2 deler sukker, 3 deler vann. Kok opp laken, og legg over grønnsakene til sylting i glasset.

- Løk skjæres i tynne skiver, gulrot skjæres med fordel på mandolin. 

Klar til bruk etter 24 timer. 

Oppbygging

- Steambuns tilberedes etter beskrivelse i oppskrift eller på pakken.

- Bygg opp fra bunnen med chilimajones, babyleafs, syltede grønnsaker(gulrotremser og rødløk).

-Toppes med bakt hoisin-sei.