Kvalitet, tradisjon og en god porsjon lidenskap.

 

Nærhet til kunnskap, og rene råvarer.

I dag er Brødr. Remø lokalisert på den idylliske Sunnmørskysten, nærmere bestemt 
Fiskerstrand.  Kun en halv time unna, finner vi Ålesund; Byen med en av de største 
og viktigste havnene for eksport av fiskerivarer fra Norge. Med sine kalde og klare 
fjorder skapes ett ideelt vekstmiljø for laks og annen sjømat, og en mulighet for 
oss til å presentere produkter av "det røde gullet" Norge er globalt kjent for.

 

Dedikerte ansatte.

Våre dedikerte og erfarne ansatte er det som definerer Brødr. Remø,
og våre produkter. Sammen streber vi mot høyeste mulig effektivitet og 
kvalitet,  og nettopp derfor er det viktig at alle våre ansatte føler seg tatt 
vare på og har tro på sin kompetanse.

 

Håndtverk er hjørnesteinen i vår bedrift.

Vi bruker ikke injeksjon eller noen form for kunstige stoffer i vår produksjon. Lidenskap for 
yrket og tid er hva vi ser på som avgjørende for et godt produkt. Hos oss er alt gjort på den 
tradisjonellen måten, med en tidsriktig vri.

 

Innovativ vri på tradisjon

På samme måte som våre tradisjonelle oppskrifter og metoder er viktige, er innovasjon også 
en sentral del av Brødr. Remø.  Vi ønsker å være en produsent som utfordrer etablerte 
produkter og prosesser innen sjømat. Vårt mål er at våre kunder ser på oss som nyskapende,
kunnskapsrike og den foretrukne kvalitetsleverandør av fisk og sjømatprodukter.

 

Kvalitet, kvalitet, kvalitet.

Moderne produksjonsutstyr og kvalitetkontrollsystemer garanterer sporing,
en trygg produksjon og uavbrutt kjøle- / frysekjede gjennom hele prosessen fra 
produksjon til forbruker.  Kontinuerlig prøver vi å fornye oss når det gjelder 
utstyr, ekspertise og selve prosessen for å opprettholde dette.

Høye forventninger til våre leverandøre og oss selv, så vel som bred erfaring 
innen tradisjonelle prosesseringsmetoder, er for oss en rød tråd.  Hver dag er
målet å levere kvalitet som både du og vi skal være stolte av å presentere.