Vår hjemmelagde hvite bacalao


En smakfull og fyldig rett av klippfisk, poteter, løk og fløte. Kan serveres både gratiner eller som gryte.
Print Recipe
Porsjoner
4 persjoner
Porsjoner
4 persjoner
En smakfull og fyldig rett av klippfisk, poteter, løk og fløte. Kan serveres både gratiner eller som gryte.
Print Recipe
Porsjoner
4 persjoner
Porsjoner
4 persjoner
Ingredienser
  • 4 stk Klippfisk EPDnr 1312602
  • 2 dl Fløte
  • 600 g Poteter
  • 1,5 dl Oliven olje
  • 1 stk løk
  • 1 stk laubærblad
  • 150 g ost
  • 2 båter Hvitløk Smak til
Porsjoner: persjoner
Instruksjoner
  1. Skjær opp løk og hvitløk i biter. Kok dette i en gryte med oliven olje og lauberblad i ca 15-20min. Pass på varmen så det ikke blir brent
  2. Kok poteter og fisken hver for seg i ca 10 minutter. Skjære deretter i biter.
  3. Bland klippfisk, poteter og fløte sammen med løken og olje i en kasserolle. Kok forsiktig opp. Pass på å ikke mose fisken.
  4. Hell over i en ildfast form og smak til med salt og pepper.
  5. Topp med revet ost og stek på 180 grader i ca 20 minutter.
Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe