Pasta med fersk og røket ørret.


En rask og enkel pastarett som passer til både hverdag og kos
Print Recipe
Porsjoner
4
Porsjoner
4
En rask og enkel pastarett som passer til både hverdag og kos
Print Recipe
Porsjoner
4
Porsjoner
4
Ingredienser
  • 2 porsjoner Ørretporsjoner EPDnr 4474746
  • 100 gram Røket ørret EPDnr 1915289
  • 4 porsjoner Pasta
  • 0,5 Brokkoli
  • 1 ss Oliven olje
  • Salt og pepper
Saus
  • 1 stk Sitron
  • 3 dl Matfløte
  • 1,5 dl Vann
  • 1 terning Fiskebuljong
  • 1 ts Maisenajevner
Porsjoner:
Instruksjoner
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Skjær ørretfileten i små terninger og den røykte ørreten i strimler.
  3. Vask, rens og skjær vårløk i tynne skiver og brokkoli i små buketter.
  4. Tilsett vårløk og brokkoli i kasserollen sammen med pastaen når den er nesten kokt, og la det koke sammen med pastaen de siste minuttene.
  5. Hell av vannet og la pasta, vårløk og brokkoli være igjen i kasserollen.
  6. Tilsett de rå ørretbitene, olje, salt og pepper, bland forsiktig og sett på lokket.
  7. La det hele stå 1-3 minutter på svak varme til ørreten er lunet
Saus
  1. Vask sitron og riv av det gule skallet.
  2. Kok opp matfløte med sitronskall og la det småkoke et par minutter.
  3. Tilsett vann og buljongterning, kok opp og jevn med maisennajevner.
  4. Tilsett sausen og halvparten av den røykte ørreten i kasserollen sammen med pasta, ørret og grønnsaker. Bland forsiktig, og la det trekke i 1-2 minutter.
  5. Smak til med salt og pepper.
Notater

Server pastaen med resten av den røykte ørreten og finhakket gressløk over.

Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe