Paella med reker, torsk og blåskjell


Paella med reker, torsk og blåskjell
Print Recipe
Porsjoner
4
Koke/steketid
20-40 min
Porsjoner
4
Koke/steketid
20-40 min
Paella med reker, torsk og blåskjell
Print Recipe
Porsjoner
4
Koke/steketid
20-40 min
Porsjoner
4
Koke/steketid
20-40 min
Ingredienser
  • 300 g Luxusreker EPDnr 900g: 1883875 - EPDnr 1,5KG: 4216214
  • 120-140 g Torskeloins, naturell EPDnr 1055037
  • 50 g Blåskjell
  • 1 stk løk
  • 2 fedd Hvitlløk
  • 2 stk Paprika Rød
  • 0,5 dl olje
  • 2,5 dl Ris
  • 0,25 ts Safran
  • 6 dl Kyllingbuljong
  • 200 g Erter
  • Salt, pepper, kajennepepper, oregano Smak til
Tilbehør
  • Lime
Porsjoner:
Instruksjoner
  1. Skjær torsk i terninger.
  2. Finhakk løk og hvitløk, og skjær paprika i terninger.
  3. Surr løk og hvitløk i olje i ca. 6 minutter.
  4. Tilsett paprika, ris og safran.
  5. Hell i kyllingbuljong og la det småkoke i 25-30 minutter.
  6. Tilsett torskebitene og ertene, og la surre til torsken er ferdig, ca. 3 minutter.
  7. Ha i blåskjell og reker noen minutter før servering.
  8. Smak til med salt, pepper og kajennepepper.
Notater

Server med oregano drysset over, og med limebåter ved siden av.

Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe