Ørretburger med cottage cheese-dressing


Ørretburger med cottage cheese-dressing
Print Recipe
Porsjoner
4 personer
Koke/steketid
20-40 min
Porsjoner
4 personer
Koke/steketid
20-40 min
Ørretburger med cottage cheese-dressing
Print Recipe
Porsjoner
4 personer
Koke/steketid
20-40 min
Porsjoner
4 personer
Koke/steketid
20-40 min
Ingredienser
  • 3 stk Ørretporsjoner EPDnr 4474748
  • 4 stk Burgerbrød
  • 1 stk Hjertesalat
  • 2 stk Tomat
  • Salt og pepper
Dressing
  • 4 ss Pinekjerner
  • 1 stk Agurk
  • 1 stk Avokado
  • 4 stk Vårløk
  • 2 fedd Hvitløk
  • 2 ss Koriander
  • 3 dl Cottage Cheese
  • Lime
  • Salt og pepper
Porsjoner: personer
Instruksjoner
  1. Finhakk ørretfileten og bland inn salt og pepper. Form til jevnstore burgere.
  2. Stek burgerne i olivenolje på høy varme i en stekepanne. Burgeren skal bare gjennomvarmest.
  3. Del burgerbrød i to og rist dem lett i en stekepanne med litt olivenolje.
Dressing
  1. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de får en gyllen brunfarge.
  2. Skrell agurk og skjær ut kjernen.
  3. Finhakk agurk, avokado, vårløk og hvitløk, og grovhakk koriander.
  4. Bland alt med pinjekjerner og cottage cheese.
  5. Smak til med saften av lime, salt og pepper.
Notater

Server ørretburger i burgerbrød med dressing, salat og tomat i skiver.

Tips: For å friske opp burgeren kan du gjerne presse litt lime over.

Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe