Lasagne med sei og reker


Enda en vri på den alltid vellykkede lasagnen. Denne må prøves!
Print Recipe
Porsjoner
10
Porsjoner
10
Enda en vri på den alltid vellykkede lasagnen. Denne må prøves!
Print Recipe
Porsjoner
10
Porsjoner
10
Ingredienser
  • 750 g Seiloins EPDnr 1167139
  • 250 g Luxusreker Vannamei EPDnr 4217543
  • 2,5 ss Grønn oliven
  • 2,5 ss Persille
  • 2,5 ts Oregano
  • 1200 g Hermetiske hakkede tomater
  • 2,5 ss Oliven olje
  • 2,5 ts Kapers
  • 7,5 dl ost
  • 10 stk Lasagneplater
Porsjoner:
Instruksjoner
  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Skjær sei i tynne skiver.
  3. Grovhakk oliven og finhakk persille og oregano.
  4. Surr hermetiske tomater i olivenolje i 2-3 minutter, og tilsett oliven, persille, oregano og kapers.
  5. Smak til sausen med salt og pepper, og rør inn halvparten av osten.
  6. Legg lasagneplater, sei, reker og saus lagvis, og avslutt med saus på toppen.
  7. Dryss over resten av osten og stek lasagnen til den er gjennomstekt, ca. 25 minutter.
Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe