Gratinert varmrøkt laks med spinat


Varmrøkt laks fungerer like bra kald, lunet eller varm. Bli inspirert av denne oppskriften hvor varmrøkt laks gratineres sammen med spinat.
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
4 Personer 20-40 Minutter
Porsjoner Forberedelse
4 Personer 20-40 Minutter
Varmrøkt laks fungerer like bra kald, lunet eller varm. Bli inspirert av denne oppskriften hvor varmrøkt laks gratineres sammen med spinat.
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
4 Personer 20-40 Minutter
Porsjoner Forberedelse
4 Personer 20-40 Minutter
Ingredienser
  • 400 g Varmrøkt krydderlaks EPDnr 1878917
  • 1 Pose Babyspinat
  • 1 ss Smør
  • 1 ts Salt
  • 1 ts Muskat
  • 150 g Kremost naturell
  • 1 dl Matfløte
  • 1,5 dl ost revet
  • 4 stk Tomat
Porsjoner: Personer
Instruksjoner
  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Grovhakk spinat og damp i en kjele med litt vann til den faller sammen.
  3. Rør inn smør, salt og muskat i spinaten og ha den over i en ildfast form.
  4. Skjær laksen i serveringsstykker og legg den over spinaten.
  5. Rør sammen kremost, matfløte og det meste av den revne osten. Hell det over fisken og dryss på resten av osten.
  6. Skjær tomat i båter og legg i formen sammen med laksen.
  7. Stek i stekeovnen til den er gyllen, ca. 15 minutter.
Notater

Server med poteter, brød, ris, pasta. Du velger selv!

Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe