BBQ laks med dijonpotetsalat


Grillet laks servert med en utsøkt dijonpotetsalat
Print Recipe
Porsjoner
4
Porsjoner
4
Grillet laks servert med en utsøkt dijonpotetsalat
Print Recipe
Porsjoner
4
Porsjoner
4
Ingredienser
  • 700 g Lakseporsjoner EPDnr 1177807
  • 500 g Amadine poteter
  • 250 g Asparges
  • 250 g Rød cherry tomat
  • 150 g Vårløk
  • 30 g Bladpersille
Dressing
  • 2-3 ss dijonsennep
  • 1 dl olje
Porsjoner:
Instruksjoner
  1. Amandinepotet deles i to/tre og kokes møre.
  2. Del asparges i tre, og damp de. Del cherrytomatene i to.
  3. Grovkutt vårløk og bladpersille, bland dette med potetene og dressingen.
  4. Grill eller stek laksen. Om du bruker steketermometer skal kjernetemperaturen nå 60 grader.
Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe